Thomas Taha: Advanced rubberdam isolation techniques and matrixing
Thomas Taha neemt u tijdens de workshop, voorafgaand aan het congres, mee in rubberdam- en isolatie- en matrixtechnieken. U ontvangt een door Thomas Taha zelf ontwikkelde en met laser vervaardigde rubberdamgids. Een uniek hulpmiddel dat nergens anders ter wereld verkrijgbaar is! Thomas behandelt complexe isolatie- en matrixmethoden, splitdammen en bonding van keramische anterior restauraties en posterior onlays. Vervolgens gaat u zelf aan de slag. Iedere fase zal eerst live door Thomas worden gedemonstreerd.

Programma
De workshop wordt twee keer aangeboden. De eerste ronde in de ochtend is van 09.30 tot 13.00 uur en wordt afgesloten met een lunch. De tweede ronde is van 14.00 tot 17.30 uur en wordt afgesloten met een borrel.

Datum en locatie
De hands-on cursus vindt plaats op donderdag 22 november 2018 in Hotel De Ruwenberg te Sint-Michielsgestel.

Deelname aan de hands-on is alleen mogelijk in combinatie met deelname aan het congres.

Wenst u op donderdagavond al naar de congreslocatie (Hotel De Ruwenberg) te reizen en een overnachting op donderdag 22 november bij te boeken, dan kan dat tegen het tarief van € 125,- euro per nacht.

Kosten
Deelname aan de cursus is € 400 inclusief koffie/theepauze, lunch óf borrel en excl. overnachting.

Accreditatie
De workshop van Thomas Taha op donderdag 22 november is door het Kwaliteitsregister Tandartsen geaccrediteerd voor 4 punten.

Verhinderd?
Annulering dient uitsluitend schriftelijk te gebeuren. Bij annulering tot 31 oktober wordt € 50,- en de eventuele overnachtingskosten in rekening gebracht. Na 31 oktober kunnen wij geen restitutie verlenen. Vervanging van de deelnemer is uiteraard altijd mogelijk.